O platformă de pariuri online a anunțat cotele pentru alegerile prezidențiale din România, care vor avea loc anul viitor. Cu mai bine de un an până la alegeri, avem un mare favorit în cursa pentru Cotroceni.

Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, este principalul favorit la câștigarea alegerilor prezidențiale, potrivit agenției de pariuri online. Acesta are o cotă de 2,50. Ceea ce înseamnă că la 10 lei pariați vom câștiga 25 de lei, adică un profit de 15 lei. Asta numai dacă Mircea Geoană va fi ales președintele României. Fostul președinte al Senatului României este urmat în acest clasament realizat de agenția de pariuri de actualul premier, Nicolae Ionel Ciucă. Acesta are o cotă de 5. Pe locul 3 se află președintele PSD, Marcel Ciolacu. 7 este cota oferită de bookmakeri. Top 5 este completat de Alexadru Rafila, ministrul Sănătății, cu o cotă de 10 și Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al Parchetului European, care a primit o cotă de 11. În Top 10, în ordine, îi găsim pe George Simion, Cătălin Drulă, Emil Boc, Sorin Grindeanu și Gabriela Firea. Dacă mizăm pe o victorie a lui Gheorghe Hagi în lupta pentru Cotroceni ne putem îmbogăți, deoarece cota primită de fostul mare fotbalist este de 500. Exact aceleași șanse le au, în viziunea agenției de pariuri, Diana Șoșoacă, Liviu Dragnea sau Kelemen Hunor.

Articolul precedentBiletul unic de transport în comun de la Brașov, cel mai scump din România! Abonamentul, cel mai ieftin
Articolul următorSurse: Petre Daea ar putea fi demis de la Agricultură, în plin scandal al subvențiilor