Acces restricţionat pe o pârtie din Poiana Braşov

Partea inferioară a pârtiei Lupului se va închide mâine.

Având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, începând de mâine se va închide partea inferioară a pârtiei Lupului și telescaunul Lupului. Turiștii sunt invitaţi să schieze în partea superioară a masivului, unde stratul de zăpadă este bun, și să utilizeze cât mai mult telescaunul Ruia.

Se schiază pe toate pârtiile din partea superioară, excepției fiind S mare de pe Lupului și zona de intrare în Subteleferic, de la pilonul 2 (accesul spre Subteleferic se va face prin varianta lui Opriș, din Drumul Roșu). Coborârea în Poiana se poate face pe pârtiile Sulinar și Subteleferic. Coborârea pe Drumul Roșu se face cu greutate, cu zone de zăpadă puțină și zone înguste, de aceea recomandăm schiorilor începători să schieze doar în partea superioară și să coboare cu telegondola.

În acest moment circulă telegondola, telescaunul Ruia și telescaunul Lupului (acesta din urmă nu va mai circula de mâine) și cele două teleschiuri, Bradul și Stadion. Având în vedere că în perioada următoare prognoza meteo nu prevede precipitații sub formă de ninsoare, îi invităm pe cei care mai au puncte pe skipass-uri să le utilizeze în această perioadă.

Articolul precedentCazul 30 de coronavirus a fost confirmat în această dimineață!
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Măsuri noi adoptate de Primăria Braşov, pentru prevenirea apariţiei coronavirus