Doliu în fotbalul brașovean! S-a stins Adrian Hârlab, o legendă a stegarilor!

Adrian Hârlab, o legendă a fotbalului brașovean, s-a stins, aseară, la doar 75 de ani, măcinat în ultimele luni de o boală necruțătoare, anunță Monitorul Expres. Adrian Hârlab este un nume imens în fotbalul brașovean, atât ca fotbalist cât și ca antrenor. Hârlab a fost un fundaș dreapta uriaș, a jucat alături Pescaru, Gyorffy, Naghi sau Cadar la Steagu Roșu, dar a și antrenat cu succes pe FC Brașov, inclusiv în dubla de poveste a stegarilor cu Inter Milano. 2001, când la trupa italiană a revenit, după accidentare, celebrul Ronaldo.

Adrian Hârlab a mai antrenat în Liga 1 pe FC Vaslui și Corona Brașov, iar în ligile inferioare pe ACS Steagul Roșu Brașov și ACS Kids Tâmpa Brașov. Personaj discret, Adrian Hârlab avea un mare off legat de fotbalul brașovean. „În loc să ne unim, să tragem la aceeași căruță și să fim o forță, tare ne mai place să fim dezbinați! “, spunea marele Adrian Hârlab. Și câtă dreptate avea!

Dumnezeu să-l odihnească în pace…

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentCe înseamnă angajarea răspunderii Guvernului – Motivul procedurii inițiate de Marcel Ciolacu
Articolul următorContinuă scandalul la Teatrul Sică Alexandrescu. Două angajate care au avut curajul să se revolte au fost îndepărtate