„Mari geografi brașoveni”, mâine, la Casa Mureșenilor

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov vă invită vineri, 18 octombrie 2019, de la ora 1000, la simpozionul „Mari geografi brașoveni” ce se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, Societatea de Geografie din România − filiala Brașov și sub Înaltul Patronaj al Diviziei de Istorie a Științei din cadrul Academiei Române. 

„Centenarul Universității Dacia Superioară din Cluj” este tema aleasă din acest an, tema prilejuită de aniversarea a 100 de ani de universitate românească la Cluj Napoca.

În cadrul conferinţei vor comunica: prof. asoc. Şerban DRAGOMIRESCU (Bucureşti), prof. dr. Wilfried Eckart SCHREIBER (Cluj Napoca), prof. dr. Alexandru PĂCURAR (Cluj Napoca), prof. dr. George URSU (Suceava), Simona BLEAHU (București).

În cadrul evenimentului vor fi decernate premii elevilor participanţi la olimpiadele judeţene şi naţionale de geografie de către Şerban Dragomirescu, membru al Comitetului Naţional de Geografie (Bucureşti). Premiile sunt oferite de National Geographic România, Institutul Goethe București, Editura Corint, Editura Paideia, Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov.

Articolul precedentMai multe persoane au fost trimise în judecată de DNA! Sunt acuzate de deturnare de fonduri de la APIA
Articolul următorNereguli GRAVE la Filarmonica Brașov?