Handbalistele Coronei au câştigat, cu 33-30, la pauză 19-14, meciul cu Universitatea Cluj-Napoca. După 8 etape, brașovencele au 21 de puncte și sunt pe locul doi în ierarhia Ligii Naționale de handbal feminin.

Echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton a început bine jocul şi a condus chiar şi la şapte goluri diferenţă, însă momentele de uşoară relaxare în apărare dar şi ratările avute au făcut ca echipa Clujului să se apropie periculos pe final de meci chiar şi la un gol. Gruparea Braşovului a strâns însă rapid răndurile şi a reuşit să îşi treacă în cont o victorie importantă în economia clasamentului. Pentru Corona au marcat: Tîrcă 9, Pavicevic 6, Neagu 6, Gomes 4, Ciuciulete 3, Buceschi 2, Bazaliu 2, Bucur 1.

Am început bine dar, din nefericire, faptul că nu am avut toată echipa împreună o perioadă bună, a contat enorm. Încerc acum să omogenizez grupul, să le integrez pe cele care au jucat mai puţin, iar asta ne poate da peste cap, pentru că tinereţea uneori joacă feste. Acum şi ele au văzut că în echipă joci atunci când eşti pregătit să intri, nu poate echipa să sufere pentru că cineva nu e în mână, cineva nu se simte bine sau cineva are încă probleme de pus la punct. Sperăm să trecem de asta şi, în primul rând, ele să înţeleagă unde au probleme pe care trebuie să le depăşească. Pe de altă parte, nu poţi ţine vârf de formă atât de mult timp, dar de asta sunt mai mulţi jucători la o echipă, să îi poţi schimba, să îi poţi simţi care este mai bine să intre în teren şi să joace. Dar la noi, în afară de asta, avem încă jucătoare care nu au evoluat deloc în meciuri oficiale. Aşa că pauza asta vine numai bine, ca să punem la punct ce mai avem”, a declarat antrenorul Coronei, Ion Crăciun.

Articolul precedentRaliul Brașovului restricționează traficul
Articolul următorSancțiuni de 20.000 de lei aplicate șoferilor brașoveni, în doar trei ore