Polițiștii au fost sesizați prin 112, la sfârșitul săptămânii trecute, că la un imobil din localitatea Homorod s-a produs un incendiu care a cuprins o locuinta și o anexa. Ulterior, prin extindere, incendiul a cuprins trei anexe aparținând altor două imobile învecinate. Nu au fost înregistrate victime omenești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea. Din cercetările și Investigatiile efectuate a rezultat că, în seara respectivă, pe fondul unor neînțelegeri, incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat de către fratele persoanei a carui locuință a fost incendiată, în vârstă de 52 ani.

Polițiștii au declanșat activități de căutare a persoanei suspecte, acesta sustragandu-se urmăririi penale. In data de 25.09, polițiștii l-au identificat și l-au reținut pentru 24 ore sub aspectul savarsirii infracțiunii de distrugere, acesta fiind introdus în arestul IPJ Brașov. Ulterior, în cursul acestei zile, suspectul a fost prezentat Judecătoriei Rupea, care a emis fata de acesta un mandat de arest preventiv pentru 30 zile. Cercetările in cauza continuă sub coordonarea procurorului de caz.

Articolul precedentNoaptea Cercetătorilor, astăzi, la Universitatea Transilvania
Articolul următorVIDEO Cal filmat în trafic, pe DN1