HOCHEI: Corona Brașov Wolves, victorie clară cu Ferencvaros

Meci de foarte buna calitate pe Patinoarul Olimpic Brasov intre Corona si Ferencvaros TC. A fost ultima partida pentru “lupi” in Master-Round-ul Erste Liga, onorat asa cum se cuvine in fata unui public entuziast, care si-a aplaudat favoritii si i-a aclamat la golurile marcate.

Primul a apartinut Coronei Brasov, in min. 16’34’’, atunci cand a inscris Gliga: 1-0, scorul final al primei reprize, dominate clar de brasoveni. La fel s-a intamplat si in partea a doua a meciului, cand “lupii” au mai inscris de doua ori prin Gliga in min. 20’36’’ si M. Biro in min. 29’39’’.

Dupa 3-0 in primele doua reprize, oaspetii au iesit mai decisi la joc in partea a treia a meciului, reusind sa reduca din handicap in min. 54’00’’. Chiar si asa, echipa Brasovului nu a cedat initiativa, a luptat in continuare pentru a-si securiza victoria iar golul lui Peter B. in poarta goala, cu 50’’ inainte de final a consemnat rezultatul meciului: 4-1 si echipa Brasovului spera, in continuare, la locul 4 in Erste Liga, in functie de rezultatele celorlalte echipe.

Practic, obiectivul nostru a fost atins in aceasta faza, terminand pe locul 3 in sezonul regulat, rezultat care conteaza in definitiv. Ramane de vazut cum vom aborda meciurile din play-off-ul Erste Liga. Echipa noastra se pare ca este intr-o crestere de forma, ambii nostri portari au facut meciuri foarte bune. Ma bucur ca se vede munca din vara, in sensul ca nu am avut accidentari, conditia fizica a jucatorilor nostri fiind foarte buna dupa cele probabil 80 de meciuri jucate pana acum” – Emilian Cernica, presedinte sectie hochei Corona Brasov

Articolul precedentVIDEO + FOTO Un nou protest al magistraților, la Brașov
Articolul următorAnaliză privind stadiul investițiilor în infrastructura de apă-canal din județ, la Prefectura Brașov