Nativii vor avea parte de momente inedite care îi vor scoate din zona de confort. Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte nu este întâmplătoare. Află ce spun astrele în favoarea ta din articolul de mai jos. Săptămâna aceasta este presărată cu noroc și bogăție, iar clipele importante nu vor lipsi din viața ta.

În timpul momentelor fructuoase vom vedea cât noroc trimit astrele fiecăruia în parte. Pregătiți să-și regăsească puterea, nativii vor face un pas înainte pentru a vedea cum au evoluat până acum.

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în parte

 Universul este cu un pas înaintea zodiile și le oferă tuturor momente norocoase în această perioadă. A doua lună de toamnă aduce clipe de poveste în plan personal, așa cum nu au mai trăit până acum.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

 

Nativii Berbec au parte de momente inedite în cuplu. Nu-și mai pun întrebări la care nu pot răspunde și se bucură de posibilitățile care le apar în față. Pentru cei care voiau să încheie relații, acum este momentul ideal. Începutul lunii octombrie vine cu separări care trebuiau finalizate până acum. Pentru ei, ziua norocoasă este 2 octombrie.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur nu este necesarv să rămână liniștiți, mai ales dacă au ceva important de spus. Universul este de partea lor, mai ales dacă își doresc fructificarea unor relații. Motivația de care dau dovadă îi ajută să se plaseze pe un loc mai sigur. Succesul în plan profesional le este predestinat. Ziua norocoasă în ceea ce-i privește este pe 2 octombrie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt sfătuiți să se pregătească pentru a primi vești bune. Casa familiei îi ajută în această perioadă. Vor vedea că lucrurile pe care ei le credeau de nerezolvat se pot regla foarte ușor. Evenimentele care ovr avea loc sunt în favoarea lor. Răbdarea și efortul le vor fi răsplătite de către astre. Cei aflați într-o relație își dau seama că este important să fie alături de cei dragi atunci când au nevoie.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au trecut printr-o perioadă extrem de provocatoare și acum este momentul să se bucure de liniște. Cel mai important este că primesc vești pozitive din partea celor dragi. Au încredere că Universul le oferă ceea ce își doresc, asta pentru că au muncit o perioadă lungă de timp pentru asta. Ziua norocoasă în ceea ce îi privește este 1 octombrie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu încep să fie mult mai atenți atunci când vine vorba despre alegerea unor situații pe termen lung. Atunci când se simt confortabil, reușesc să aibă o relație mai bună cu cei dragi. Învață acest lucru pe propria piele și renunță la unele persoane. Astrele le arată faptul că au un dar important pe care trebuie să îl lase în lume. Vine și o perioadă cu multe provocări. Ziua norocoasă în ceea ce îi privește este 1 octombrie.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară trec printr-o perioadă plină cu dificultăți financiare. Această lecție în particular îi ajută să vadă faptul că sunt testați, dar că pot trece peste orice situație. În viitor vor vedea valoarea lucrurilor mult mai îndeaproape și nu se vor mai arunca atunci când vor dori să achiziționeze anumite produse. E important să facă pași în spate pentru a vedea unde se situează. Ziua norocoasă pentru ei este 10 octombrie.

Citește continuarea aici

Articolul precedentALEGERILE PREZIDENȚIALE, ÎN LINIE DREAPTĂ! INSOMAR ȘI AVANGARDE, COLABORARE CRUCIALĂ
Articolul următorBPN AL PNL A APROBAT DECIZIA PRIVIND ÎNTRERUPEREA DIALOGULUI POLITIC CU PSD ŞI RĂMÂNEREA LA GUVERNARE