Un bărbat de 53 de ani din Ghimbav, Brașov, a fost reținut de polițiști pentru că și-ar fi ucis câinele, după ce acesta a fost descoperit mort, cu urme de violență.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Ghimbav, județul Brașov, a fost reținut de către polițiști în urma descoperirii cadavrului câinelui său, care prezenta urme de violență. Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Brașov, acțiunea a avut loc după ce polițiștii au intervenit pe baza unei sesizări primite.

„După administrarea probatoriului, la data de 3 septembrie, bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore. În acest caz, polițiștii au inițiat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, iar ancheta este în desfășurare sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov”, a declarat IPJ Brașov.

Articolul precedentCUTREMUR ÎN ROMÂNIA, MARȚI SEARA. UNDE S-A PRODUS SEISMUL
Articolul următorMARCEL CIOLACU DESPRE PENSII: ”NU SE MAI UMBLĂ LA PENSII ÎN MINUS! NICIUN OM POLITIC NU MAI POATE SCHIMBA REGULILE JOCULUI”