900 de locuri de muncă, în Spania

Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania, oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Descriere loc de muncă: se lucrează 6.30 ore/zi (cu pauză de masă o jumătate de oră), în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Cerințe: femei (600 persoane) și 150 cupluri; vârsta 18 – 50 ani; experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Limba străină: nu se solicită cunoasterea unei limbi straine Salariu: plata se face pe card. Salariu brut 42,90 euro/zi (net 39,33 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi (persoane noi) și la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut/oră.

Beneficii și alte condiții: cazarea este oferită gratuit de companie; se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Durată contract: Angajare cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul începe cu 1 martie 2020. Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul BRASOV, care corespund cerințelor posturilor oferite, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă BRASOV, (informații și la telefon 0268/416419 INT 113), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date a institutiei pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: consimțământ tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea „clinic sănătos”, CV, NIE (numarul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul). Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator. Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01 martie 2020.

Articolul precedentFurnizarea apei potabile va fi OPRITĂ mâine!
Articolul următorProiectele pentru dezvoltarea transportului în comun vor fi prezentate, astăzi, la centrul CATTIA