Astăzi avem un motiv în plus de bucurie şi împlinire profesională. În cadrul Serviciului Dezvoltarea şi Prelucrarea Colecţiilor, numărul de inventar ce se atribuie unităţilor de bibliotecă prelucrate a ajuns la 1.000.000.

De la primul număr de inventar, repartizat în anul 1950 volumului de nuvele “Cine a trădat?” de Renaud Michel, în fondul bibliotecii noastre au fost inventariate diverse tipuri de documente : cărţi, reviste, ziare, hărţi, vederi/cărţi poştale, microfilme, afişe, pliante, diapozitive, manuscrise, planşe, tablouri, cărţi de colorat, partituri, discuri vinil, casete audio şi video, cd-uri, dvd-uri, audiobook-uri şi benzi desenate. Desigur, de-a lungul timpului au fost scoase din circulaţie documentele uzate, fondul bibliotecii fiind de peste 670.000 de unităţi de bibliotecă în anul 2022.

Numărul de inventar “câştigător” 1.000.000 este atribuit titlului “Descoperă animalele în 4D”, o carte pentru copiii iubitori de animale. Acest volum se va regăsi în colecţiile Filialei 6 – Secţia pentru copii şi tineret, str. Iuliu Maniu nr.6. Spor la citit …….şi vă dăm de ştire la următorul million!!!

Articolul precedentCursa faptelor bune, între 24 și 25 septembrie!
Articolul următor“Drumul care unește” va fi deschis în întregime, începând cu luna octombrie a acestui an