Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 20 ani, care a condus un autoturism pe str. Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,57 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 00,30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au  oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 34 ani, care a condus un autoturism pe str. Privighetorii din municipiul Brașov.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.81 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a condus un autoturism pe str. Zorilor din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,86 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 03 octombrie a.c., în jurul orei 10,15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș, în timp ce desfășurau activități de patrulare, supraveghere și control trafic rutier pe DN73A, au depistat un bărbat în vârstă de 65 ani, care a condus un autoturism din direcția localității Vad spre localitatea Șercaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.46 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 09,00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au  oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism pe bdl. Brațovului din municipiul Săcele, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,88 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat un bărbat în vârstă de 46 ani, care a condus un autoturism pe str. Salciei din Stațiunea Râșnov, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 1.29 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 În fapt, la data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control,  un bărbat, în vârstă de 33 ani, care a condus un autovehicul pe str. Subobrej din municipiul Săcele, județul Brașov. Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

La data de 03 noiembrie a.c., în jurul orei 13,00, lucrători din cadrul Poliției Orașului Zărnești au  oprit în trafic, pe str. Mitropolit I. Mețianu din orașul Zărnești, județul Brașov, un bărbat care conducea un moped, nerespectând semnificația indicatorului ”Accesul Interzis”.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare, montate pe moped, figurează ca fiind atribuite altui vehicul.

De asemenea, conducătorului auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul indicând valoarea  0,03 mg/l alcool pur.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentCotele la pariuri, pentru alegerile prezidențiale
Articolul următorPersoane lovite de mașină, în stare gravă