Violent și piroman! Și-a bătut soția și a dat foc centralei termice

În ultimele zile, polițiștii brașoveni au fost sesizați în mai multe cazuri de violență domestică. Au fost emise chiar ordine de protecție provizorii. 

La data de 3 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 45 ani, din loc. Sânpetru, jud. Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o fizic, în nenumărate rânduri,  pe soția sa, creându-i acesteia o stare de temere permanentă.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, iar femeia se încadrează în categoria victimelor violeței domestice, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările continuă  în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Hărman efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violența în familie” și ”distrugerea”.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 02/03.11.2019, o femeie în vârstă de 33 ani ar fi fost agresată fizic de către soțul său, în timp ce se aflau la domiciliul comun din localitatea Hărman, județul Brașov.

De asemenea, bărbatul în cauză ar fi distrus, prin ardere, centrala termică a imobilului și mai multe bunuri care aparțineau soției sale.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, cadrele de poliție au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentPersoane lovite de mașină, în stare gravă
Articolul următorAccident feroviar, în județul Brașov