VIDEO+FOTO Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, pregătită pentru deszăpezire

Iarna și-a intrat în drepturi în unele zone din apropierea județului Brașov. Spre exemplu, pe Transfăgărășan a nins serios în weekend, iar drumarii au fost nevoiți să acționeze.

DRDP Brașov a intervenit cu două utilaje cu lamă și răspânditor de sare, pentru a ține drumul curat. S-a intervenit, în noaptea de duminică spre luni cu șase utilaje proprii ale companiei, care au răspândit 21 de tone de material antiderapant pe drumurile din județele Sibiu și Harghita. Având în vedere atenționările de vreme rea emise de meteorologi la nivelul întregii țări, DRDP Brașov a pregătit utilajele proprii pentru intervenție în caz de ninsoare. Astfel, ieri, trei utilaje au acționat la Predeal și sunt pregătite să intervină în orice moment, în județul Brașov. Stocul de material antiderapant este de 4.500 de tone, la Brașov.

Se îngroașă gluma… și stratul de zăpadă pe Transfăgărășan. Colegii noștri acționează de azi dimineață cu două utilaje cu lamă și răspânditor de sare pentru a ține drumul curat. Vă rugăm să nu circulați în zonă daca nu sunteți pregătiți pentru condiții de iarnă.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Sâmbătă, 5 octombrie 2019

Foto și video: DRDP Brașov

Articolul precedentȘantiere deschise de Electrica, în centrul Brașovului
Articolul următorApa potabilă va fi oprită, mâine, la Brașov