VIDEO Un şofer de autocar a fost bătut de doi braşoveni!

Șoferul unui autocar, care circula pe ruta Italia-România, a fost bătut de către mai mulți pasageri, nemulțumiți că defecțiunea apărută la autocar nu poate fi remediată mai rapid.

Trei bărbați, pasageri într-un autocar, care a venit din Italia, l-au luat pe şofer la bătaie în autogara din Arad. Scandalul a pornit după ce pasagerii au fost nevoiţi să aştepte câteva ore lângă autocar, deoarece acesta s-a defectat. La faţa locului au fost chemaţi şi jandarmii, dar şi ambulanţa, iar cei trei bărbaţi s-au ales cu dosar penal.

Doi bărbați din Brașov și unul din Vrancea, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, s-au ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe și cu câte o amendă de 200 lei fiecare, pentru provocare de scandal, precizează într-un comunicat Jandarmeria Arad. Șoferul a spus că a fost lovit cu pumnii și picioarele, și a indicat trei persoane dintr-un grup.

Scandalul ar fi fost provocat în urma unor neînțelegeri. Cei trei bărbați, pasageri într-un autocar, veniseră din Italia. Ajunși în Arad, șoferul a constatat că autocarul prezintă o defecțiune care trebuie remediată imediat pentru a mai putea continua deplasarea. Pasagerii au fost anunțați cu privire la acest aspect, însă după mai multe ore de așteptare, răbdarea lor a cedat și au început să ceară socoteală firmei de transport.

În momentul în care șoferul a încercat să le explice situația și complexitatea remedierii defecțiunii, trei bărbați au sărit la bătaie, lovindu-l pe acesta cu picioarele în zona capului provocându-i leziuni care au necesitat consult medical de specialitate. În urma verificărilor efectuate și a declarațiilor persoanelor aflate la fața locului, jandarmii i-au identificat pe cei trei autori ai agresiunii, cărora le-au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea aceștia au fost sancționați și contravențional cu amenzi în valoare totală de 600 lei”, precizează reprezentanții jandarmeriei din Arad.

Articolul precedentȘofer de autocar, bătut la Arad de pasageri nemulțumiți
Articolul următorCulisele statului paralel | Mafia gunoaielor din Sectorul 1. Un administrator ROMPREST face dezvăluiri din interiorul companiei – VIDEO