Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Brașov a continuat controalele la firma de transport în comun din județ, descoperită cu mari nereguli săptămâna trecută.

Astăzi a fost identificat un service, ilegal susține OPC, în care mijloacele de transport în comun erau „reparate” fără să respecte prevederile legale. În momentul controlului, la un autobuz se înlocuia camera de frânare. „Din primele verificări se pare că această locație aflată în localitatea Moeciu nu deține formele legale de funcționare și, de asemenea, aici se realizează lucrări care țin de siguranță fără a se respecta legea. Chiar dacă unitatea controlată în urmă cu câteva zile a fost închisă de către instituția noastră se pare că patronul societății nu a înțeles nimic și pentru el este mai presus câștigul financiar decât siguranța călătorilor, improvizănd și schimbând în mod ilegal componente ale sistemului de frânare folosite pentru autobuzele care transportă persoane„, a precizat șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Sorin Claudiu Susanu.

 

Articolul precedentVIDEO+FOTO Chinuite 24 de ani la circ, două ursoaice au, în sfârșit, o viață normală, la Sanctuarul Libearty
Articolul următorMobilizare generală a autorităților, ACUM, în Livada Poștei