Într-o conferință de presă care a avut loc în această dimineață, noul primar al Brașovului, Allen Coliban, a anunțat care sunt viceprimarii municipului.

Este vorba despre Sebastian Rusu (foto, jos), din partea PNL Brașov. Acesta a fost consilierl local în ultimul mandat, 2016-2020. Cel de-al doilea viceprimar va fi Flavia Boghiu, de la USR, cea care a fosta șefa campaniei de succes pentru actualul primar.

Noii viceprimari și consilieri locali, dar și primarul Allen Coliban, ar urma să fie validați, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

„În primul rând mă onorează și mă responsabilizează numirea în această funcție. Urmează un mandat foarte greu, întrucât știm că așteptările brașovenilor care ne-au dat încrederea lor sunt mari. Deși nu avem experiență în administrație publică, vom face tot ceea ce ține de noi, ne vom folosi cunoștința și priceperea pentru a livra cele mai bune soluții către brașoveni. Mulțumesc pentru încredere și sper să vă reprezentăm cât mai bine”, a declarat Flavia Boghiu (foto, centru). 

Video, aici: 

https://www.facebook.com/watch/?v=338239347473587