Mai multe anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări în Colonia 1 Mai. Azi noapte, la ora 01.16, pompierii brașoveni au fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodareasca din satul Colonia 1 Mai, de lângă Vulcan.

Au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului 7 autospeciale cu apa si spuma: 3 autospecuale de la ISU Brasov (Sectia de pompieri Zărnești cu două autospeciale si Detașamentul 1 de Pompieri Brasov cu o autospeciala) si 4 autospeciale apartinand Serviciilor voluntare pentru situatii de urgență (SVSU Vulcan- 2 autospeciale, SVSU Cristian – o autospeciala, SVSU Codlea – o autospeciala).

Incendiul s-a manifestat cu flăcari violente si exista pericolul extinderii la casele din apropiere. S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât si pentru protejarea caselor din apropiere. În urma incendiului nu s-au înregistrat victime.

Au ars: anexele unei locuinte pe o suprafata de 200 mp si acoperisul casei pe o suprafata de 40 mp. Din cauza caldurii dezvoltate de incendiu, la o alta casa din apropiere s-au spart mai multe geamuri. Totodata, acoperisul unei alte anexe gosapodarești a ars pe o suprafata de 60%. Flăcările au mai distrus si o motocicletă, utilaje agricole, o remorcă si doua motoare electrice. Lupta pompierilor cu flacarile a durat 3 ore si jumatate.

Foto, video și text: ISU BRAȘOV

Articolul precedentÎncă 18 români au murit din cauza infecţiei cu coronavirus! România a ajuns la 744 de morţi!
Articolul următorCOVID-19. Brașovul a ajuns la 26 de morți! Alte trei decese au fost confirmate astăzi!