VIDEO Concurs internațional de schi, în Poiana Brașov

Între 10 și 14 februarie, în Poiana Brașov, pe Pârtia Subteleferic, va avea loc cea de-a treia ediție a FIS Children Trophy, competiție adresată sportivilor U14 și U16.

Concursul propriu-zis va avea loc în zilele de 12 și 13 februarie și va cuprinde probele de slalom uriaș și slalom, pe fiecare categorie de vârstă, pentru băieți și pentru fete. Până acum, organizatorii au pe listă aproximativ 100 de participanți din Austria, Bulgaria, Grecia, Slovacia, Letonia, Liban, Brazilia, Georgia, Armenia şi România, însă experiența celor două ediții anterioare le-a arătat că numărul poate crește chiar în ultimele zile.

Înscrierea este gratuită, la fel ca și cazarea și masa, în regim de demipensiune, iar transferul de la aeroport la hotel este de asemenea gratuit pentru fiecare participant, inclusiv staff-ul tehnic. Concursul este organizat de Asociația de Turism Poiana Brașov, cu sprijinul Primăriei Braşov, al Federaţiei Române de Schi Biatlon, dar şi al Ana Hotels, Teleferic Grand Hotel, Hotel Alpin şi Hotel Escalade.

Articolul precedentAutoturism răsturnat, acum, pe DN73A
Articolul următorAvertizare meteo! Vânt puternic și ninsoare viscolită!