VIDEO Bătaie de joc, pe bani publici! „Asfalt” turnat ieri, distrus astăzi! Se întâmplă în județul Brașov

O nouă dovadă de risipă grosolană a banului public, într-o comună din județul Brașov! Asfaltare „ca la carte”, realizată de autoritățile locale. Strat de asfalt care a rezistat mai puțin de 24 de ore, potrivit unei filmari apărute în mediul online.

Deși pare greu de crezut, de asta avem parte în comuna brașoveană Prejmer. Cel puțin asta susține Friguraș Dan, care a postat pe Facebook un filmuleț în care se poate observa foarte clar asfaltarea „de calitate” făcută din bani publici, de autoritățile locale. Așa zisul asfalt a fost turnat în bătaie de joc, astfel că după nici 24 de ore este complet distrus!!! Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu:

??? Asfalt de ce-a mai înaltă calitate ? Mulțumim autorităților care plătesc din banii noștrii , niște nemernici ! Oare să fie bătaie de joc că nu-mi dau seama ? Chiar nu-i verifică nimeni pe acești incompetenți ? ??? Nu vreau să intru în conflict cu nimeni , din această cauză vă las pe voi să trageți concluzii ???

Publicată de Friguras Dan pe Vineri, 20 decembrie 2019

Asfalt de ce-a mai înaltă calitate. Mulțumim autorităților care plătesc din banii noștrii niște nemernici! Oare să fie bătaie de joc că nu-mi dau seama? Chiar nu-i verifică nimeni pe acești incompetenți? Nu vreau să intru în conflict cu nimeni, din această cauză vă las pe voi să trageți concluzii – scrie Dan Friguras, pe Facebook.
Articolul precedentPersoană căzută de la etaj!
Articolul următorVIDEO Ambulatoriu modern, la Spitalul pentru Copii