În primul meci cu spectatori după relaxarea restricțiilor, Corona Wolves Brașov a întâlnit, aseară, pe Patinoarul Olimpic, pe DAB, din Ungaria. Împiși de la spate de un public care a ocupat tribunele în limita capacității permise de lege, de 50%, brașovenii au evoluat curajos și s-au impus cu 6-2, pe reprize 2-2, 1-0, 3-0. Valchar, Molnar (2), Gajdo, Williams și Zagidullin au fost marcatorii Brasovului.

După 25 de meciuri, Corona Wolves este pe locul 6 în Erste Liga, cu 38 de puncte. Duminica, brașovenii întâlnesc, tot pe teren propriu, pe Ujpest. Apoi, Erste Liga se întrerupe pentru competițiile internaționale. „Lupii” revin pe gheață pe 28 decembrie pentru derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc, atunci când e așteptat și debutul lui Cole MacDonald.

Cealaltă echipă românească din Erste Liga, ACSH Gheorgheni a învins, tot aseară, pe propriul teren, cu 2-1, pe reprize 0-1, 2-0, 0-0, pe Ujpest. Harghitenii sunt pe locul 4, cu 48 de puncte.

Foto: Daniel Maximilian Milata

Articolul precedentANM: Informare de ploi, ninsori şi viscol, până luni dimineaţa în întreaga ţară
Articolul următorIPS Teodosie, noi declaraţii controversate despre vaccinul anti-COVID: Medicina nu mai are logică. Cei bolnavi care se vaccinează mor