Un copil de 3 ani diagnosticat cu cancer la creier are nevoie de ajutorul nostru!

Finnigan este un copil de doar 3 ani, din Codlea, care nu se poate bucura de o copilărie normală ci este nevoit să treacă printr-un adevărat coșmar, atât el cât și familia.

Perfect sănătos până acum câteva săptămâni, micuțul a început să se simtă rău în urmă cu aproape două luni. Părinții s-au speriat și l-au dus de urgență la spital. Diagnosticul medicilor a a fost șocant: cancer la creier. Delia Rogers, mama lui Finnigan, ne spune cum a început totul:

În octombrie, Finn a fost internat în spital după ce a făcut o criză și a devenit inconștient. După RMN-ul efectuat am primit rezultatul de tumoră pe creier. Din fericire, pe 9 noiembrie, tumora a fost îndepărtată complet, iar operația a fost un succes. Însă, la două săptămâni, am primit rezultatul biopsiei. Ependimom de grad 2, cancer pe creier.

Tratamentul este unul foarte costisitor și se poate realiza cu șanse mai mari de reușită în clinici din străinătate. Din nou, Delia Rogers:

În momentul de față am aplicat la mai multe spitale din afara țării. Urmează să alegem cât de curând ce credem noi că este mai bun pentru Finn, ca acesta să înceapă tratamentul. Pe această cale vă cerem ajutorul și vă mulțumim, în același timp. Orice sfat, rugăciune sau ajutor financiar, toate sunt binevenite. Vă mulțumesc din suflet.

Toate detaliile despre cazul lui Finnigan le găsiți pe pagina de facebook Delia Rogers, aici: https://www.facebook.com/100002200527315/posts/4546542845429021/

Articolul precedentBărbat mort după ce a căzut de la etajul al 4-lea
Articolul următorFocuri de artificii în 4 zone ale Brașovului, de Revelion