La data de 11 noiembrie, în jurul orei 15,30, pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara, în timp ce conducea un autoturism, un brașovean în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat că brașoveanul ar fi sustras autoturismul de pe raza localității Cârțișoara, conducându-l apoi spre DN 1, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

Articolul precedentRestricții de circulație, până la finalul săptămânii, la Patria
Articolul următorAllen Coliban, senator USR Brașov: „La nivel național, rezultatul obținut duminică este sub așteptări”!