Avem parte de cea mai geroasă noapte de la începutul acestui an. Temperaturile scad constant, iar în unele zone din centrul țării, mercurul a ajuns până la -26 de grade celsius.

Atât au arătat termometrele, marți seara, la ora 22.00, la Întorsura Buzăului, în județul Covasna. La miezul nopții, la “polul frigului” era puțin mai cald, adică -24,7 grade celsius. Tot în județul Covasna, ger a fost la Târgu Secuiesc (-19 grade celsius) și Sfântu Gheorghe (-17 grade celsius).

Foarte frig va fi toată noaptea, dar și dimineață, chiar și în județul Brașov. La ora 22.00, marți seara, la stația din Ghimbav erau -15,4 grade celsius, iar la miezul nopții, temperatura a urcat până la… -14,9 grade celsius. Foarte rece a fost, în această noapte, și la Făgăraș (-12,8 grade, la ora 00.00) sau Predeal (-13,7 grade, la ora 00.00).

În județul Harghita am avut o seară de marți geroasă, cu temperaturi de -19 grade la Miercurea Ciuc și -18 grade celsius la Joseni. Frigul se va menține pe tot parcursul nopții, iar miercuri dimineața, în centrul țării, vom avea minime cuprinse între -25 și -15 grade.

Articolul precedentPrima zi de plată a impozitelor locale. Câți bani au lăsat brașovenii la Direcția Fiscală?
Articolul următorO casă din Săcele, cuprinsă de flăcări