Compania Națională de Căi Ferate CFR anunță că, la această oră, traficul feroviar din mai multe județe este îngreunat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, însă circulaţia trenurilor este adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

Un număr redus de trenuri înregistrează la această oră întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau de pregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă.

În această perioadă, angajaţii companiei CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, verifică starea infrastruturii pe toate secţiile de cale ferată de pe raza celor 17 judeţe aflate sub cod galben de ninsori şi viscol, iar pe segmentele unde situația o impune se va intervi cu personal de specialitate şi utilaje pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice.

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct linkul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

Sursa: comunicat de presă CFR

 

Articolul precedentMomente de fericire pentru bătrânii neajutorați
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Accident rutier în Brașov. Cinci persoane implicate