Telefon de urgență pentru persoanele vârstnice și neajutorate, din județul Brașov!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov pune la dispoziția brașovenilor un Telefon de urgență la care persoanele vârstnice sau cele cu dizabilități, fără susținători sau fără ajutor, pot apela pentru a primi sprijin.

Dacă persoanele în cauză, sau orice alţi brașoveni care au cunoștință despre astfel de persoane, nu reușesc să ia legătura cu asistentul social de la primăria de domiciliu, telefonic sau prin email, sunt rugate să contacteze DGASPC Brașov, la Telefonul de urgență – 0268.983 (non-stop) sau la 0755063378 (08.00 – 22.00). Un angajat al DGASPC Brașov va prelua toate coordonatele, precum și solicitarea acestora, și va face demersurile necesare pentru a primi sprijin.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov este alături de dumneavoastră. Este important ca, în aceste momente, expunerea persoanelor în vârstă de peste 65 de ani sau a celor cu dizabilități în afara locuințelor să fie minimă și să reducem la maxim riscul de îmbolnăvire și de transmitere a coronavirusului. Stați acasă și veți primi ajutor!

Articolul precedent21 de brașoveni vindecați de coronavirus! Amenzi de peste 600.000 de lei, în județul Brașov!
Articolul următorA devenit oficial! Şefă nouă la DSP Braşov!