Târgul Imobiliar, în acest weekend, la Brașov

TÂRGUL IMOBILIAR BRAȘOV – zeci de proiecte imobiliare, firme producătoare de mobilă și accesorii, soluții de finanțare. Totul sub același acoperiș. În acest weekend sunteți invitați la cea de-a XVI-a ediție a Tâgului Imobiliar Brașov (TIB), care se va desfășura la Brașov Business Park.

Eveniment de notorietate pe piata brasoveana si nu numai, Targul Imobiliar Brasov reuneste sub acelasi acoperis la Brasov, principalii dezvoltatori imobiliari din zona, agentii imobiliare, banci, firme producatoare de mobila si decoratiuni, echipamente de bucatarie si publicatii de specialitate. În total, peste 40 de expozanți. De fiecare data, aceștia vin in întampinarea brasovenilor cu cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri, cele mai in voga solutii de amenajare interioara ale caror decoruri unice sunt inspirate din ultimele trenduri la nivel global dar si solutii de finantare.

Partenerul Oficial al evenimentului va sta la dispozitia vizitatorilor cu solutii inovatoare in industria hospitaliera, avand misiunea de a aduce cele mai inovatoare tehnologii și sisteme, și astfel, de a permite afacerilor hoteliere să țină pasul cu nevoile consumatorilor din era internetului. Din cadrul targului nu lipsesc nici institutiile financiare, solutiile de finantare in cadrul acestui targ fiind numeroase datorita celor 2 banci prezente. De asemenea, la targ va fi prezenta si o companie care va prezenta vizitatorilor noile aparate de bucatarie menite sa simplifice la maximum munca in bucatarie, facand economie de timp si efort.

Târgul își așteaptă vizitatorii conform următorului program: 16 martie, între orele 10.00-18.00 – 17 martie, între orele 10.00-16.00.

Articolul precedentCOD GALBEN de vânt puternic, până la ora 13.00
Articolul următorStatistici impresionante! Câte locuințe s-au construit, la finalul lui 2018, în județul Brașov?