Starea pârtiilor din Poiana Brașov

În această dimineață se schiază în condiții bune în Poiana Brașov, acolo unde temperatura, la ora 9.00, era de -5 grade celsius.

Instalațiile pe cablu care funcționează sunt telegondola, telescaunul Ruia și Lupului, teleschiurile Bradu si Stadion. Ultima cursă a instalatiilor de transport pe cablu este 16:00, iar închiderea pârtiilor se face la jumătate de ora după, deci în jurul orei 16:40.
Se schiază pe toate partiile din partea superioara a masivului – Drumul Roșu, Kanzel, Ruia, Sulinar, pana la statia inferioara a telescaunului Ruia.

Partiile Drumul Rosu si Lupului (cu exceptia „S”-ului Mare) sunt deschise pana jos. De asemenea, se poate schia și pe partiile pentru începatori, Bradu si Stadion. Deoarece pe unele variante sau sectiuni de partie stratul de zapada este insuficient, acestea fiind inchise din acest motiv, va rugam sa respectati semnificatia indicatoarelor „OCOLIRE”, „PARTIE INCHISA”, „STRAT INSUFICIENT DE ZAPADA”, „SCHIATI CU ATENTIE”.

Pentru siguranta dumneavoastra purtati casca si protectie de coloana, alegeti-va nivelul de dificultate al partiei în functie de pregatirea fizica si tehnica pe care o aveti. Adaptati viteza conditiillor meteo si fluxului de schiori de pe partie.

 

Articolul precedentRisc major de avalanșe, în Munții Bucegi și Făgăraș!
Articolul următorVIDEO + FOTO Credință și tradiție! Expoziție de icoane, în centrul Brașovului