Într-o singură zi, polițiștii brașoveni au depistat, în trafic, mai mulți șoferi băuți și chiar fără permis. 

La data de 05 mai, în jurul orei 17.45, pe str. Zizinului din  mun. Brașov a avut loc un accident de circulație în următoarele circumstanțe:

Un bărbat în vârstă de 43 ani, din com. Tărlungeni, jud. Brașov, care a condus un autoturism, a fost acroșat de către un alt autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere la punerea în mișcare.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 43 ani are suspendat dreptul de a conduce vehicule, pentru abateri anterioare, iar la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1,02 mg/l alcool pur. În consecință, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere“ și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 05 mai, în jurul orei 08.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic, pe str. Zizinului, din mun. Săcele, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 43 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,48 mg/l alcool pur.  În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 05 mai, în jurul orelor 20.10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat în trafic, pe str. Ștefan cel Mare, din mun. Săcele, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 48 ani, care a condus un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,56 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 05 mai, în jurul orei 06.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au depistat în trafic, pe DN73, la km. 121+400m, un bărbat în vârstă de 39 ani, care a condus un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 1,06 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 05 mai, în jurul orei 09.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 64 ani, din mun. Tg. Secuiesc, jud. Covasna, care a condus un autoturism pe str. Timișul Sec din jud. Brașov. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere“, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

Articolul precedentAsociația Județeană de Fotbal Brașov, în doliu!
Articolul următorRețeaua electrică de pe strada Iuliu Maniu va fi modernizată