Se redeschide Biserica Neagră! Programul de vizitare

Biserica Neagră este un monument emblematic pentru România, care oferă încă multe frumuseți de descoperit, chiar și brașovenilor autohtoni.

Începând cu 16 mai, după lungile săptămâni de carantină, aceasta îi întâmpină pe vizitatori cu splendoarea ei, istorie autentică, povești despre cetatea veche de sub Tâmpa, dar și cu un patrimoniu de rang internațional, care vă face să vă simțiți purtați în țări îndepărtate. Pe parcursul următoarelor săptămâni, în măsura în care condițiile generale o vor permite, se vor relua și renumitele recitaluri de orgă.

Parohia ia toate măsurile necesare pentru ca vizita să se desfășoare în condiții de siguranță. Vizitatorii sunt rugați să ajute la împiedicarea răspândirii virusului prin respectarea regulilor cunoscute de igienă și distanțare. Vizitatorii care nu dețin mască de protecție, vor putea cumpăra una odată cu biletul de intrare.

Monumentul va putea fi vizitat în zilele de marți până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, iar în zilele de duminică și luni, între orele 12.00 și 19.00. De la magazinul Bisericii Negre se va putea procura și proaspăt tipărita broșură despre covoarele otomane, bogat ilustrată, care oferă o perspectivă nouă, deosebit de fascinantă asupra acestor textile orientale vestite.

Articolul precedentRAT Brașov crește frecvența mijloacelor de transport în comun! Reguli STRICTE pe care trebuie să le respectăm în autobuze și troleibuze, de mâine!
Articolul următorCOVID-19. Situația la zi, în județul Brașov!