Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” Brașov lansează oferta educațională estivală pe anul 2024 prin organizarea unei „Școli de vară de Public Speaking”.

Vor fi organizate ateliere care să ofere participanților oportunități esențiale pe direcția formării și dezvoltării comprehensive a abilităților de comunicare, care să-i pregătească pentru succesul într-o lume din ce în ce mai competitivă și interconectată.

Printre obiectivele generale ale acestui proiect enumerăm stimularea spontaneității, prin activități care să încurajeze exersarea abilității de a răspunde rapid și spontan la diverse situații și provocări, identificarea instrumentelor necesare gestionării emoțiilor pentru a vorbi cu încredere în fața publicului și exprimarea liberă a opiniilor, argumentarea punctelor de vedere.

„Școala de vară de public speaking” se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 – 12 ani și se desfășoară pe parcursul lunilor iulie – august 2024.

Atelierele vor fi susținute de Antonela Sofia Barbu – specialist comunicare online și formator, Cristina Voicu – actor și profesor de actorie și de Alice Roman – bibliotecar și formator și vor începe în data de 4 iulie, de la ora 10.00, la Centrul de Resurse Educaționale în Casa Baiulescu din Bulevardul Eroilor Nr. 33.

Programul atelierelor este următorul:

4 iulie – Tehnici de comunicare
11 iulie – Limbajul nonverbal în public speaking
15 iulie – Jocuri de improvizație
22 iulie – Atitudine scenică
29 iulie – Emoțiile sub control: arta de a vorbi cu încredere
5 august – Interpretarea unui text
13 august – Tipuri de discurs
19 august – GALA PUBLIC SPEAKING

Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate. Înscrierea se va face până la data de 1 iulie 2024 la adresa de email: [email protected].

Organizatori: Biblioteca Județeană ,,George Barițiu” Brașov și Barbu Antonela Sofia PFA

 

Articolul precedentVineri, 14 iunie, începe să circule trenul direct București – Istanbul
Articolul următorJudețul Brașov va găzdui prima cursă de karting de 24 de ore din România