Salvamontiştii au intervenit, ieri, pentru transportul primei persoane suspectate de infectare cu coronavirus. Echipa Salvamont Braşov a transportat un pacient de la Cabana Diham până la ambulanţă.

Salvamontiştii au evacuat şi transportat o persoană de la Cabana Diham, până la ambulanţă. ”Salvamont, întotdeauna la datorie, pentru că pentru noi nu există «Nu vrem» sau «Nu se poate»! Prima intervenţie la un caz suspect de Covid 19, în zona montană, fost realizată, ieri, de salvamontiştii din cadrul Serviciului Salvamont al judeţului Braşov”, anunţă Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Din câte se pare este vorba despre o femeie, care, în urmă cu o săptămână, s-a întâlnit la Cabana Diham cu un grup de norvegieni. Cetățenii străini au plecat, ulterior, în Franța, au stat câteva zile acolo, iar când au ajuns în Norvegia au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Salvamontiştii au mai precizat că au fost închise temporar Cabanele Diham şi Malăieşti. În ultimele 24 de ore, salvamontiştii au intervenit la 21 de solicitări.

Articolul precedentMesajul medicilor de familie din România!
Articolul următorPremierul Orban se adresează națiunii la ora 18:00