Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 10 octombrie 2021, în jurul orei 12.10, pe strada Hărmanului din municipiul Brașov a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, fără victime, după cum urmează:

Un bărbat, în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism pe strada Hărmanului, la intersecția cu strada Rozelor din municipiul Brașov, a intrat în coliziune cu alt autoturism.

Procedându-se la testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, în cazul bărbatului, în vârstă de 46 ani, rezultatul a fost 1,50 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Sursa: Realitatea de Brasov