România a încheiat în genunchi Mondialul de handbal feminin

România a început prost Mondialul, cu o înfrângere clară în fața Spaniei, 16-31, și l-a încheiat ca o națională de lumea a treia, cu un eșec așa cum nu a existat în istoria naționalei feminine, 20-37 cu Japonia. 

  • România a terminat pe locul 12 la Campionatul Mondial, dar pleacă de la turneul final cu patru înfrângeri la cel puțin 9 goluri diferență, dar și o victorie chinuită cu Kazakhstan.
  • Naționala s-a calificat la turneul preolimpic după locul 4 la Euro 2018.

Meciul cu Japonia a fost o adevărată rușine națională. Poate era de așteptat inclusiv o înfrângere în fața niponelor, dar maniera în care tricolorele au cedat depășește orice imaginație. Cristina Neagu și Laura Pristăvița nu au jucat, iar România a fost ca o echipă fără busolă, de lumea a treia. Japonia s-a distrat, a dat goluri pe contraatac, cu extremele, din aeriană, de la distanță, chiar și cu poarta goală. România a fost groggy din primul minut și până la final, astfel că diferența de la final nu a fost deloc exagerată față de ce s-a jucat. Naționala a fost practic absentă, dar aici nu s-a ajuns întâmplător, nu a fost vorba de un accident.

Sursa: Prosport

Articolul precedentMarian Rasaliu NU mai este prefectul Brașovului!
Articolul următorAccident rutier cu mașină de poliție implicată