RATBV își trimite abonații fideli la Filarmonică

RATBV S.A.își continuă demersurile de fidelizare a clienților săi și oferă astăzi, 28 mai 2019, opt invitații duble gratuite la un recital de pian ce va avea loc în această seară, la Filarmonica Brașov.

Astfel, fiecare persoană care va achiziționa mâine, între orele 06.00 – 17.00, de la casieria din stația ”Sanitas” orice tip de abonament de călătorie emis de RATBV S.A., cu o valabilitate de minim 30 de zile, va primi bonus și două bilete gratuite la recitalul de pian susținut de solistul Paul  Ionescu, în limita celor opt pachete disponibile.

Evenimentul cultural va avea loc de la orele 18.30, la Sala ”Patria” și în cadrul său vor fi interpretate lucrări de W.A. Mozart, Fr. Chopin, Fr. Liszt și M. Ravel. Cele opt pachete de câte două bilete de intrare gratuite vor fi oferite la achiziția oricărui tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, studenţi ori donatorii de sânge.

Articolul precedentProgramul săptămânii, la Cinemateca Patria
Articolul următorTrafic blocat pe DN1, din cauza unui accident rutier!