PSD Brașov: „Votul românilor transmite un mesaj de stabilizare”

Organizația Județeană PSD Brașov le mulțumește celor peste 40.000 de brașoveni pentru exprimarea opțiunilor de vot la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. Potrivit conducerii organizației județene, rezultatul înregistrat în primul tur al alegerilor prezidențiale arată o consolidare a sprijinului politic pentru PSD și pentru candidatul Viorica Dăncilă.

Votul brașovenilor, la nivelul întregului județ, transmite foarte clar un mesaj de stabilizare și deschide o nouă etapă în evoluția organizației noastre, pe plan județean. Astăzi, PSD este singura forță politică implicată în protejarea și creșterea bunăstării românilor, într-un context în care se vorbește din ce în ce mai mult despre politici de austeritate, taxe crescute și instabilitate. Astăzi, cetățenii ne-au demonstrat încă o dată că înțeleg puterea votului și că au ales un tur doi între Viorica Dăncila și Klaus Iohannis”.

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, spune că organizația pe care o conduce va folosi toată energia membrilor săi pentru a-i convinge pe brașoveni să o susțină pe Viorica Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Dorința și speranța noastră este ca în turul al doilea,Iohannis să accepte dezbaterea publică la care l-a provocat Viorica Dăncilă și să renunțe la a se mai ascunde de electorat. Cea mai înaltă competiție electorală din țara noastră trebuie să fie marcată de o dezbatere a proiectelor și a viziunii despre viitorul României și al românilor. Și stiu că nu doar noi ne dorim acest lucru, ci fiecare român în parte. Este datoria candidaților să îi respecte pe cetățeni, iar noi am făcut și vom continua să facem acest lucru.

Spre deosebire de Klaus Iohannis, care are o obsesie față de PSD, partid pe care dorește să îl elimine din țară, așa cum chiar el a declarat în seara alegerilor, PSD și Viorica Dăncilă promovează un mesaj de unitate, stabilitate și consens la nivelul întregii societăți. Este o diferență uriașă față de mesajul de ură, singurul pe care Klaus Iohannis a știut să îl promoveze de când este președinte”, a declarat Marius Dunca.

Articolul precedentAlegeri prezidențiale 2019. REZULTATE oficiale, după prelucrarea a 99,9% din buletinele de vot
Articolul următorSfântul Martin, alai cu bostani, astăzi, la Bod