Primăria Braşov va moderniza Stadionul Tineretului

Primăria Brașov a preluat Stadionul Tineretului în contul datoriilor FC Brașov, după ce Curtea de Apel i-a dat câștig de cauză, decizia fiind definitivă.

I-am solicitat lichidatorului ca și marca FC Brașov să fie preluată de către municipalitate, pentru ca acest simbol al orașului să nu devină un motiv de speculă pentru diverse persoane. Urmează să fie organizată o Adunare Generală a Creditorilor, unde va fi discutat acest aspect, fiindcă vorbim de un brand care este al comunității. Lichidatorul ne-a promis că va reveni cu un răspuns în ceea ce privește solicitarea noastră”, a declarat primarul George Scripcaru.

În perioada imediat următoare, primarul va prezenta Consiliului Local un proiect de hotărâre pentru trecerea în administrarea Direcției de Infrastructură Sportivă a Primăriei a stadionului, iar ulterior, un proiect de alocare de la bugetul local a fondurilor necesare proiectării și execuției lucrărilor de modernizare. „Stadionul Tineretului va fi refăcut și modernizat, astfel încât să corespundă cerințelor actuale, și în niciun caz nu va fi demolat, așa cum înceacă unii să creeze impresia“, a sublinia primarul.

Reamintim că după falimentul FC Brașov din toamna anului 2017, lichidatorul a încercat să vândă obiectivul Primăriei, care deținea deja terenul, dar și o parte din infrastructura acestuia. Municipalitatea s-a adresat instanței și a intrat în posesia imobilelor prin decizia definitiva a Curții de Apel, în contul datoriilor clubului față de municipalitate.

Articolul precedentPrefectul Brașovului, despre amenințarea cu bombă: „Situația a fost sub control”
Articolul următorSe închide Transfăgărășanul!