Polițiștii mureșeni, alături de polițiști din întreaga țară, au păstrat un moment de reculegere, în semn de respect și recunoștință față de colegul lor, care din nefericire și-a pierdut viața din cauza COVID-19.

Acesta a activat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov- Poliția Transporturi. Subcomisar de poliție, șef al Biroului de Investigații Criminale, avea doar 34 de ani când a pierdut lupta cu noul coronavirus, în dimineața zilei de 5 noiembrie.

Ieri, 08 noiembrie 2020, cel care a fost soț, tată, camarad, subcomisar de poliție Ionuț Hanganu, care la doar 34 de ani a pierdut lupta cu viața, a fost condus pe ultimul drum de către familie, colegi și prieteni.

Cu lacrimi în ochi și cu sufletele îndurerate, Ionuț Hanganu a fost însoțit de către echipajele de poliție, care, având în funcțiune semnalele luminoase, i-au luminat drumul către cer.

În semn de respect și recunoștință, polițiștii din întreaga țară, prin oprirea autospecialelor și efectuarea salutului militar, au păstrat un moment de reculegere!

De acolo de sus, Ionuț își va proteja familia și va fi, în continuare, alături de noi prin amintirea-i care va dăinui pentru totdeauna în sufletele noastre.

Drum lin, camarade!”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentRomânia intră în carantină parțială, timp de o lună, începând de astăzi
Articolul următorCOD GALBEN de ceață densă!