Poliția Locală Brașov ține cont de propunerile și sesizările obiective făcute de brașoveni, chiar dacă acestea sunt postate pe rețelele de socializare. Recent, după acțiunile desfășurate de agenți, în vederea identificării și sancționării șoferilor indisciplinați, o brașoveancă a scos în evidență, printr-o postare, existența unei situații similare și în cartierul Florilor. Ca atare, polițiștii locali de la Ordine Publică și de la Biroul Rutier s-au prezentat în zona indicată, pentru a rezolva problema.

Brașoveanca, prin comentariul său pertinent, ne anunța că în cartierul unde locuiește, sunt mulți șoferi care încalcă nu doar regulile de parcare, ci și pe cele de bun simț, ținând cont că în mod frecvent își abandonează mașinile la întâmplare pe străduțe, blocând astfel circulația trecătorilor, dar si punându-le viața în pericol, chiar dacă este vorba despre arterele dintre blocuri.

Polițiștii locali care au verificat zona după ora prâzului au constatat prezența unor microbuze ori autobuze în părcari rezidențiale, autoturisme oprite pe zona verde, în stații RATBv sau pe trotuare. De asemenea, pe strada Crinului a fost identificată și o groapă apreciabilă prezentă pe calea de rulare după o lucrare realizată de rețeliști, care punea în pericol circulația rutieră, motiv pentru care agenții au contactat compania care avea în responsabilitate acest aspect, pentru a rezolva problema. Conform datelor din teren, polițiștii locali care au participat la această acțiune în cartierul Florilor au legitimat 24 de persoane, au verificat 23 de auto, fiind constatate 5 contravenții, la Codul Rutier și la “Regulamentul de organizare și funcționare al sistemului de parcare din Municipiul Brașov”.

Poliția Locală Brașov le recomandă locuitorilor orașului, ca, în cazul în care identifică în municipiu probleme care pot fi soluționate de polițiștii locali, potrivit atribuțiilor legale, să solicite sprijin apelând numărul de telefon 0268.954 (24 de ore din 24, 7 zile din 7), pentru ca dispecerul de serviciu să poată trimite un echipaj pentru a lua măsurile legale, dacă acestea se impun. De asemenea, brașovenii pot trimite și în scris sesizări/reclamații/solicitări la adresa de e-mail [email protected], sau la Registratura instituției din str. Nicolae Bălcescu nr. 62-64.

Articolul precedentVIDEO Documentarul Wild Carpathia poate fi urmărit, diseară, gratuit, în Piața Sfatului
Articolul următorFOTO Secție modernă la Spitalul pentru Copii din Brașov