Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “furt în scop de folosință”. 

În fapt, la data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 03.45, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un autoturism pe strada Mărășești din localitatea Cristian din județul Brașov, acesta nerespectând indicațiile polițiștilor rutieri, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, autoturismul fiind oprit la scurt timp. 

Ajuns pe strada Eroilor, conducătorul auto a sărit din autoturismul aflat în mers, fiind identificat de către polițiști ca fiind un tânăr, în vârstă de 16 ani, din județul Brașov.

La verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras de la o altă persoană, în vederea conducerii acestuia pe drumurile publice. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentGabriel Oprea, mesaj de unitate pentru români, de Ziua Națională: Tot ceea ce ne desparte azi trebuie să ne facă să fim împreună
Articolul următorZiua marilor surprize la REALITATEA – Trustul media lansează DOUĂ televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star – LIVE VIDEO