Operație complicată suferită de mijlocașul echipei SR Brașov, Șerban Moraru

Mijlocaşul echipei SR Braşov, Şerban Moraru, a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, pentru refacerea meniscului extern, refacerea unei bucati de cartilaj și eliminarea unui chist mare din spatele genunchiului.

Fotbalistul a fost operat de Dr. Irimia Ștefan la o clinică din Bucureşti.

Am trecut printr-o operație la genunchi puțin mai complicată decât părea la început. Faptul că am așteptat aproximativ 5-6 săptămâni până să mă pot opera, cred că a agravat puțin situația. Intervenția a avut loc la clinică Wellborn, în București, și a fost făcută de Dr. Irimia Ștefan, cel mai bun doctor ortoped pe care l-am întâlnit vreodată, care de altfel este și doctorul echipei de Cupa Davis a României. Intervenția a durat peste 3 ore și a constat în refacerea meniscului extern, refacerea unei bucăți de cartilaj și eliminarea unui chist mare din spatele genunchiului. Totul a decurs foarte bine, iar de astăzi voi începe recuperarea. Nu va fi o perioada foarte ușoară dar sunt pregătit 100% pentru ceea ce urmează. Îl am alături pe Cătălin Neamțu, kinetoterapeutul echipei, care mă va pune pe picioare!”, a declarat Şerban Moraru.

Cel mai probabil, „Şeri” ar putea reveni la antrenamente după 4 luni. „Urmează o lună în care nu are voie să pună piciorul în pământ. Apoi, va urma recupearea, care probabil va fi de cel puţin 3 luni şi abia apoi ne putem gândi la revenirea la antrenamente”, a menţionat kinetoterapeutul echipei, Cătălin Neamţu.

Articolul precedentVictorie la scor pentru handbalistele Coronei, în startul campionatului
Articolul următorBilanț CoVid-19, 4 decembrie: 8.062 cazuri noi, 176 decese, 1.275 pacienți internați în ATI