Gruparea de baschet feminin Olimpia CSU Brașov a fost învinsă, aseară, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, în meciul trei al semifinalei Ligii Naționale.

Fetele antrenate de Dan Calancea au pierdut cu 68-86, pe sferturi 26-26, 16-23, 10-17 și 16-20, împotriva grupării CSM Satu Mare. La general, oaspetele au câștigat cu 3-0 și s-au calificat în finala Ligii Naționale, acolo unde vor întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Filip (20 pct), Podar (18 pct), Bartee (12 pct) au fost principalele marcatoare ale brașovencelor în confruntarea de aseară. Olimpia CSU Brașov va întâlni, în finala mică, pe ICIM Arad. Câștigătoarea medaliei de bronz se va stabili după sistemul cel mai bun din trei partide. Primul meci va avea loc pe 10 mai, la Brașov.

Dacă la începutul sezonului cineva mi-ar fi spus că vom juca Final Four-ul Cupei României și finala mică a Ligii Naționale, aș fi spus că este nebun. A fost un sezon cu foarte multe probleme, cu multe schimbări la nivelul lotului de jucătoare, care și-au pus amprenta pe evoluții. În aceste condiții, ceea ce am realizat este ieșit din comun, iar fetele merită felicitate. Dacă am fi avut echipa de la începutul sezonului, când le-am bătut, probabil că le-am fi dat o replică mai bună celor de la Satu Mare și aveam șanse să câștigăm seria.
Am pierdut o jucătoare cheie, Flavia Ferenczi. A fost un gest total lipsit de fair-play al echipei din Arad. Din păcate, în urma gestului lor, cel mai mult a avut de suferit jucătoarea, care nu mai are drept de joc. Nu cred că avantajul terenului propriu este decisiv. Aradul pornește cu prima șansă, are un lot net superior, dar noi vom face tot ce putem să ne apărăm medalia de bronz cucerită în sezonul trecut”, a declarat tehnicianul Dan Calancea, pentru mytex.ro.
Articolul precedentGALERIE FOTO Locurile pentru grătar din municipiul Brașov, într-o stare deplorabilă
Articolul următorFOTO Atenţie, şoferi! Pericol pe un bulevard din municipiul Braşov