O declarație de dragoste l-a costat 100 de lei

De câteva zile, strada Sforii este reamenajată. Mai exact, voluntarii au zugrăvit pereții de pe cea mai îngustă stradă din Brașov. Aceștia erau plini de picturile și mesajele lăsate de brașoveni și turiști anul trecut. 

Nici nu s-a uscat bine zugrăveala de pe pereții străzii Sforii, că un tânăr din Brăila a vrut să își lase “amprenta” iubirii pe zidurile proaspăt renovate. Astfel, brăileanul însoțit de o tânără a fost oprit din treabă de polițiștii locali, care erau în misiune de patrulare pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona istorică a Brașovului.

Aseară, când a fost surprins de polițiștii locali de la Biroul 1, brăileanul reușise totuși să măzgălească pereții cu inițialele sale și ale iubitei cu o carioca de culoare neagră. Pentru asta, a fost amendat cu 100 de lei la Legea 61/1991, care, la art. 3, al. I, Lit. A, prevede sancțiuni cuprinse între 100 și 500 de lei pentru „scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereții clădirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosință comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora, precum și dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunțurilor și afișelor legal expuse în locuri anume destinate”.

Articolul precedentBASCHET FEMININ: Victorie clară pentru Olimpia CSU Brașov
Articolul următorSituația actuală a fotbalului brașovean, prin ochii unui suporter