O angajată de la Trezoreria Brașov are coronavirus!

Informația a fost confirmată, pentru bizbrasov.ro, chiar de șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Brașov, Lucian Voinescu. 

Potrivit sursei citate, brașoveanca depistată pozitiv se numără printre cele trei cazuri de ieri, confirmate în județul Brașov. Lucian Voinescu spune că femeia lucra la Trezorerie și nu avea contact cu publicul. Însă, conducerea instituției a luat decizia de a dezinfecta biroul în care angajata lucra și a trimis în izolare la domiciliu 39 de persoane care un intrat în contact direct cu femeia.

Comunicatul trimis de ANAF: 

Un caz pozitiv de infectare cu coronavirus a fost confirmat în cadrul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Brașov – Trezoreria Brașov, care a fost comunicat și Direcției de Sãnãtate Publicã. Precizãm cã funcționarul în cauzã nu desfãșura activitate cu publicul. Au fost dispuse, ca mãsuri imediate, dezinfecția tuturor spațiilor din cadrul DGRFP Brașov, izolarea la domiciliu a angajaților care au avut contact cu persoana diagnosticatã pozitiv, informarea structurilor din subordine pentru adoptarea oricãror mãsuri pentru limitarea rãspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19). Conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscalã urmãrește cu atenție evoluția situației actuale și întreprinde toate mãsurile necesare astfel încât atât contribuabilii, cât și angajații, sã fie în siguranțã în unitãțile fiscale.
Articolul precedentCriza coronavirus în Europa și lipsa reacției românești
Articolul următorFOTO Măsuri urgente pentru reducerea accidentelor mortale de la trecerile pentru pietoni din Ghimbav!