Nu au oprit la trecerea peste calea ferată și au rămas pietoni

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Măieruș, au organizat și desfășurat, ieri, o acțiune pe linie rutieră.

Oamenii legii au identificat trei bărbați cu vârste de 36 ani, 62 ani, respectiv 21 ani, care, în timp ce conduceau autoturismele pe DJ103G, nu au oprit la nivelul trecerii peste calea  ferată, atunci când semnalul luminos și acustic era în funcțiune. Primele două persoane au fost sancționate contravențional, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 21 ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în acest caz cadrele de poliție întocmind dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”
Articolul următorTragedie la Codlea! A murit după ce a căzut de la etaj!