Modificări pe traseele liniilor 22 și 61

RATBV S.A. aduce la cunoștința călătorilor unele modificări temporare în traseele de circulație a două linii de transport de pe raza municipiului Brașov.

Astfel, de vineri, 24 mai a.c. și până duminică, 26 mai a.c., inclusiv, autobuzul de pe linia expres cu indicativul 61 va parcurge un traseu ușor scurtat, în sensul că, pe sensul de deplasare spre Livada Poștei, nu va mai intra pe Aleea Tiberiu Brediceanu.După oprirea în stația ”Nicolae Bălcescu”, autobuzul va ajunge în stația ”Star” și își va continua deplasarea pe traseul obișnuit spre Livada Poștei. Pe celălalt sens de deplasare nu va interveni nici o modificare. Măsura a fost luată deoarece în perioada menționată pe Aleea Tiberiu Brediceanu se va desfășura ”Festivalul Mediteranean”.

Cealaltă linie cu traseu modificat temporar este cea cu indicativul 22, care va circula și în perioada imediat următoare pe traseul deviat prin zona Casei Armatei, până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se realizează în zona Străzii Vlad Țepeș. Astfel, după ce vor parcurge Strada Alexandru Ioan Cuza, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe străzile Iuliu Maniu și Nicolae Iorga, până în zona Casei Armatei, iar apoi se vor deplasa pe Bulevardul Eroilor până în zona Teatrului Dramatic, de unde își reiau traseul obișnuit.Această modificare nu va afecta în nici un fel opririle în stații, autobuzele de pe linia 22 staționând pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în stația ”Iuliu Maniu”, iar apoi în stația ”Patria”. Între aceste două stații menționate nu va exista nici o altă oprire.

Articolul precedentSpectacole programate astăzi și mâine, la Teatrul Dramatic
Articolul următorFemeie grav rănită, după ce a suferit un accident de muncă