Modificări pe traseele de transport în comun din Sânpetru și Râșnov!

Utilizatorii din Râșnov și Sânpetru ai serviciului de transport public de călători al RATBV S.A. vor beneficia de luni, 13 decembrie, de câteva optimizări ale liniilor cu indicativele 130 (Râșnov) și, respectiv 410 și 411 (ambele în Sânpetru).

Astfel, la solicitarea Asociației Metropolitane pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov, de luni, autobuzele de pe linia 130 vor reveni pe traseul stabilit inițial, modificat în urmă cu câteva luni, acest lucru fiind posibil datorită finalizării lucrărilor de reabilitare a străzii I.L. Caragiale din Râșnov. În aceste condiții va fi eliminată devierea de traseu de pe strada M. Eminescu, precum și stația de pe această stradă, urmând a fi deservite în schimb stațiile (pereche dus/întors) M. Viteazu, Primăria Veche și Biserică. Modificarea nu implică schimbări ale graficelor de circulație, tabelele orare urmând a fi afișate în cele trei perechi de stații nou-deservite.

De asemenea, din 13 decembrie a.c. se suplimentează numărul de curse de pe traseul cu indicativul 410 (Rulmentul – Subcetate), urmând ca noul orar să fie afișat în toate stațiile de pe traseu și pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare”. Mai mult, tot în Sânpetru va fi extins traseul liniei 411, între terminalul Rulmentul și ”Residence Capăt” (capătul străzii Galaxiei). Modificarea acestui traseu implică eliminarea stațiilor Constelației, Cap Sânpetru Residence și Jupiter (actualul capăt de traseu) și, respectiv, operaționalizarea stațiilor Galaxiei, Galaxiei 1 (pe ambele sensuri), Galaxiei 2 (spre residence Capăt) și Residence Capăt. Și pentru acest traseu vor fi reafișate graficele cu trecerile prin stații.

Având în vedere condițiile meteorologice, RATBV a oprit de astăzi activitatea de transport biciclete pe traseul liniei 20, atât cu remorcile, cât și pe suporți. Le mulțumim utilizatorilor acestui serviciu pentru înțelegere și pentru faptul în care au colaborat cu colegii noștri conducători auto în cursul acestui an.

 

Articolul precedentCinci bărbaţi din Braşov prinşi după ce au furat cabluri electrice din judeţul Mureş
Articolul următorCulisele Statului Paralel: Cine a inițiat proiectul de lege privind INTERCEPTAREA mesaje pe rețelele și aplicații