Cinci cadre militare și civile de la Spitalul de Urgență Regina Maria din Brașov au fost decorate de președintele Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc, marți, la Palatul Cotroceni.

Astfel, Ordinul Meritul Sanitar în grad de ofițer a fost acordat biochimistei Tatiana Cocoș și medicul primar chirurg, locotenent colonel în rezervă, Mihai Ion. De asemenea, cu Ordinul Sanitar în grad de cavaler au fost decorați colonelul Marian Derioiu, director medical al unității sanitare, colonelul doctor Alexandru Keresztes, comandantul spitalului, dar și locotenentul colonel doctor Andrei Gârbea, responsabilul centrului de vaccinare. Toate distincțiile au fost oferite în semn de apreciere a serviciilor pe care le-au adus instituției militare, a rezultatelor remarcabile obținute în procesul de instruire, precum și a înaltului profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredințate.

Articolul precedentGabriel Oprea, mesaj de 1 Decembrie: „România nu poate fi puternică fără un sistem de securitate puternic”
Articolul următorAtenționare COD GALBEN de vânt puternic până la ora 20.00