La data de 26 noiembrie 2021, în intervalul orar 03.30 – 06.30, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești au organizat și desfășurat o acțiune pe linie silvică pe raza localității Poiana Mărului, județul Brașov.

Cu ocazia activităților desfășurate, cadrele de poliție au depistat doi bărbați, care transportau cantitatea de 5,40 mc material lemnos, esență fag și carpen, fără a deține documente legale de proveniență.

 La aceeași dată, în intervalul orar 14.00 – 16.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au organizat și desfășurat o acțiune pe linie de silvicultură pe raza localității Racoș, județul Brașov.

Cu ocazia activităților desfășurate, cadrele de poliție au depistat doi bărbați, care dețineau cantitatea de 2,45 mc material lemnos, esență fag, fără a avea documente legale de proveniență.   

În conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cei patru bărbați au fost sancționați contravențional, totodată fiind dispusă confiscarea cantității de material lemnos, aceasta fiind predată reprezentantului Ocolului Silvic de pe raza de competență.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentTâlhar din Vaslui, depistat în Râșnov
Articolul următorLista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Care sunt statele din zona roșie