Coordonatorul filialei județene a Partidului Pro România, deputatul brașovean Mihai Mohaci, a vorbit despre rezultatul obținut la prezidențiale de Mircea Diaconu, candidatul formațiunii politice pe care o reprezintă.

Partidul Pro România, filiala Braşov, mulţumeşte tuturor românilor care au participat la votul din 10 noiembrie pentru a-şi exercita dreptul câştigat în urmă cu treizeci de ani, respectiv acela de a alege liber! În mod special ProRomânia, filiala Braşov, le mulţumeşte celor care au votat omul Mircea Diaconu, cadidatul independent susţinut şi de noi. Fără agresivitate verbală, fără invective ci cu moderaţie şi decenţă în discursurile şi apariţiile publice, dar totodată şi fără sprijinul aparatelor de propagandă antamate de marile organizaţii politice pretinse de stânga sau de dreapta, candidatul independent Mircea Diaconu a realizat un scor bun.
Acest scor bun care ne onorează şi pe noi are la bază sprijinul oamenilor de bun simţ din Braşov şi prin extensie din România.De altfel scorul de peste 10% din municipiul Braşov obţinut de independentul Mircea Diaconu şi scorul de aproape de 10% din judeţ ne induce o stare pe care o putem defini parafrazându-l pe geniul Nichita Stănescu (pentru a rămâne în zona culturii) de mulţumire-nemulţumire. Mulţumire pentru că, noi fiind un partid la început de drum – chiar dacă unii dintre noi au experienţă politică – am reuşit un scor ce poate fi definit obiectiv ca cel puţin decent. Nemulţumire pentru că poate potenţialul uman ce se putea răsfrânge înspre binele României al candidatului Mircea Diaconu nu l-am fructificat suficient. Acum, în acest moment de concluzii şi analize trebuie să privim spre viitor.
De aceea, vă garantăm că de aici înainte filiala Braşov a Pro România va demara un proiect analitic de dezvoltare a Braşovului pentru ca din perspectiva noastră de partid autentic de  centru-stânga, să oferim din timp tuturor braşovenilor o altă percepţie asupra administraţiei locale sau judeţene, un nou concept privind valorificarea resurselor importante ale judeţului – nu prin blocarea acestora într-un amalgam de interese şi vorbe goale fără finalitate – ci prin implementarea unor concepte prin care banii ajunşi în punga administraţiei să ,,lucreze” în interesul braşovenilor nu ale firmelor de casă ce căpuşează de ani buni instituţiile administrative.

COODONATOR FILIALA JUDEȚEANĂ BRAȘOV,
DEPUTAT,
MIHAI MOHACI

Articolul precedentAccident rutier cu o victimă
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Autoturism răsturnat, pe DN1